Case

De Groene Buffer

Informatieve website met donatiemodule voor stichting de Groene Buffer.

Mens en dier moeten kunnen én blijven genieten van de natuur in het Groene Hart. Stichting de Groene Buffer zet zich in om de groene polders te beschermen tegen de bouwdrift van de stad Utrecht. Donaties zijn nodig om dit te realiseren. Daarom heeft de stichting ons gevraagd om een website te op te zetten waar gedoneerd kan worden en waar bezoekers snel relevante informatie kunnen vinden over de stichting.

De groene buffer

One page website

Met een al bestaande huisstijl en weinig content heeft team flooris een one page website opgezet. De kleuren uit het logo zijn gebruikt in het webdesign. Groen is de basiskleur en met oranje worden accenten aangegeven. Binnen het ontwerp van de website is gebruik gemaakt van foto’s van het Groene Hart die zijn gemaakt door een professionele fotograaf.

One page website Met een al bestaande huisstijl en weinig content heeft team flooris een one page website opgezet. De kleuren uit het logo zijn gebruikt in het webdesign. Groen is de basiskleur en met oranje worden accenten aangegeven. Binnen het ontwerp van de website is gebruik gemaakt van foto’s van het Groene Hart die zijn gemaakt door een professionele fotograaf.

Donatiemodule

De mogelijkheid om als particulier of zakelijke partij te doneren is toegepast in de donatiemodule. Donateurs kiezen een voorgedetineerde bedrag of een bedrag naar keuze om te doneren. Zodra de donateur alle benodigde gegevens heeft ingevoerd wordt de donateur doorgestuurd naar een externe pagina van Mollie. Zodra de betaling daar is afgerond wordt de donateur weer teruggestuurd naar een bedankpagina op de website van de Groene Buffer.

Donatieformulier op De Groene Buffer

Stack

  • Statamic V3
  • Tailwind CSS
  • Pay.nl integration
  • VueJS