Case

Mannekenpis

Huisstijl doorvoeren op de website van Mannekenpis

Mannekenpis kreeg een nieuwe huisstijl die eerst in de winkels werd doorgevoerd. Daarna was de website toe aan een update en dat is waar team flooris aan te pas kwam. Wij verzorgde de oude website al en nu werd ons ook de nieuwe website toevertrouwd.

De nieuwe MannekenPis website

Een nieuwe website die toch vertrouwd voelt

De oude site werd aangepast met nieuwe kleuren en een modernere uitstraling door hier en daar wat tweaks. Ondanks dat de pagina layout hetzelfde bleef, voelde de website toch nieuw maar ook vertrouwd aan.

Moderne pagina door tabs en product foto’s

De website is nu dynamischer in tegenstelling tot de oude website, zodat de beleving moderner aanvoelt. Nieuw op de pagina zijn de hoge kwaliteit product foto’s van de zakkenfriet, sauzen en snacks die Mannekenpis aanbiedt. Dit is een groot element op de website geworden. Daarnaast is er een complete revisie gedaan op de locatiesectie. Deze is gemoderniseerd door er tabs van te maken.

De product tabs

Multilanguage website

De website is nu in zowel het Nederlands als Engels te lezen door de multilanguage integratie. Deze integratie biedt het CMS Statamic aan en maakt het voor de beheerder makkelijk om content aan te passen.

Stack

  • Statamic V3
  • Tailwind CSS
  • VueJS