Case

Your Pharma Partner

Nieuwe huisstijl, logo en website voor Your Pharma partner

Om als farmaceutische fabrikant je product op de Europese markt te brengen moet je voldoen aan veel wet- en regelgeving die per land ook weer verschillen. Het is dus in kleinere landen zoals Nederland, België en Noorwegen financieel minder interessant om daar je product op de markt te brengen. Vandaar dat de alliantie Your Pharma Partner is opgericht door het Nederlandse TwinPharma, het Zweedse FrostPharma en het Tsjechische Exceed Orpan. Met Your Pharma Partner wordt het nu voor grote farmaceutische fabrikanten wél financieel interessant, omdat ze door deze alliantie ruim 180 miljoen Europeanen kunnen aanspreken met hun producten. De geallieerde bedrijven hebben kennis van de wet- en regelgeving van verschillende landen en dat neemt weer zorgen weg bij de farmaceutische fabrikanten. Voor Your Pharma Partner hebben we een nieuwe huisstijl, logo en webdesign ontworpen.

Associatie met de zorg

We hebben een strakke en zakelijke huisstijl ontworpen die geassocieerd wordt met de zorg. De kleuren groen, blauw, paars en wit zijn gebruikt en in het logo komt een bekend symbool uit de farmaceutische markt terug, namelijk een capsule.

Website op maat

Voor de website is gekozen voor het vertrouwde contentmanagementsysteem van team flooris, namelijk Statamic. Dit sluit perfect aan bij de wensen van Your Pharma Partner. Ze kunnen zelf de content op de verschillende pagina’s aanpassen en doormiddel van ‘collecties’ binnen Statamic is er een overzichtelijke achterkant ontwikkeld.

Stack

  • Statamic V3
  • Tailwind CSS
  • Sendgrid
  • Google Tag Manager