CMS oplossing beeldmerk ter illustratie
Macbook
#webshopWithCMS

Krachtige webshop doormiddel van CMS integratie 💪

Een webshop runnen en op de baan houden doormiddel van de integratie van een superkrachtig CMS. Dat is iets wat volledig verzorgd kan worden door onze engineers en mechanics. Wij helpen jou webshop naar positie #1 in het kampioenschap.

Webshop in Statamic

Wil je een krachtig CMS met een geïntegreerde webshop? Dat kan! Op basis van het mega populaire Laravel framework bouwen onze engineers de beste webshops in het CMS Statamic! Wij leveren de ideale oplossing om super snel een webshop uit te rollen met de beste integratiemogelijkheden. Alle content kan optimaal en beheersbaar gemanaged worden.

Wat is een CMS?

Een CMS is een “Content Management Systeem”. Hiermee kan elke marketeer los gaan op het publiceren van webpagina’s, visuals, strakke teksten, video’s, structuren data en formulieren. team flooris werkt met het CMS Statamic.

Waarom Statamic?

Met het CMS Statamic bouwen we websites en webshops op maat. We lossen ermee de meest exotische uitdagingen op. Wil je een website in meerdere talen? Op poleposition komen in de zoekresultaten van zoekmachines? Een integratie met Funda? Of wil je een blog met een snelle laadtijd, search en filters? Een webshop? Geen probleem! team flooris staat voor je klaar.

#builtSolutions

Gerelateerde projecten