Oplossing

Donatie vanuit de website

Online donaties ontvangen

Zoek je naar een donatiemodule voor op jouw website? De engineers en mechanics van flooris adviseren je graag over de mogelijkheden.

Een donatiemodule via flooris wordt geïntegreerd met een Payment Service Provider, zoals Mollie Payments of pay.nl. De Payment Service Providers waar we mee werken zijn PCT DSS gecertificeerd. Dit is een internationale beveiligingsraad bestaande uit diverse betaalkaartmaatschappijen. Door deze certificering, waar strenge eisen voor gelden, worden de betaalkaartgegevens beschermd. De certificering vindt jaarlijks plaats wat de kans op fraude binnen de betaalprovider verminderd.

Wat is Mollie?

Mollie is een van de grootste Payment Service Provider die er bestaat en wordt in Nederland vaak als nummer #1 betaalprovider gezien. Mollie handelt diverse online betalingen af met o.a. iDeal, Creditcards, SEPA debit en Bancontant. Verwacht je veel betalingen met iDeal? Haal dan je voordeel uit Mollie, want zij hanteren het goedkoopste iDeal-tarief. Uiteraard is Mollie PCI DSS gecertificeerd. Daarnaast heeft de Nederlandse bank Mollie goedgekeurd als Nederlands betaalinstelling.

Wat is PAY.nl?

PAY.nl is een Payment Service Provider met meer mogelijkheden voor (inter)nationale online betalingen. Je kunt via PAY.nl betalen met iDeal, Creditcard, BankSofort, Giropay, Bancontant en PayPal. Daarnaast kun je ook achteraf betalen met AfterPay en Billink. PAY.nl is ook PCI DSS gecertificeerd.

Meer weten?

Wil je een perfecte start met jouw stichting en zoek je een partij om de donaties veilig over de finish te brengen? Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!