Marketplace oplossing beeldmerk ter illustratie
Macbook
#marketplaceIntegration

Groei doormiddel van turbo marketplace integraties 💳

Behoefte aan groei? Groei in bijv. het buitenland, of gewoon in Nederland lekker groeien? Zet de turbo er op en knal het aanbod op 1 of meerdere online marketplaces.

Behoefte aan groei? Groei in bijv. het buitenland, of gewoon in Nederland lekker groeien? Zet de turbo er op en knal het aanbod op 1 of meerdere online marketplaces. Marketplaces als Bol en Amazon zijn vaak mooi te integreren met bestaande tooling. Hierdoor benut je een grote actieve doelgroep voor het behalen van meer omzet.

Bol.com

Met Bol.com hebben we veel ervaring opgebouwd. Zo synchroniseren we vrijwel real-time de voorraad en prijzen vanuit de back-office omgeving naar Bol.com. Elke Bol.com bestelling komt direct en rechtstreeks in de klant back-office om bestellingen direct in behandeling te nemen. Bij Bol.com wordt elke merchant afgerekend op kritische succes factoren. Het is daarom extra belangrijk om de beste en betrouwbaarste integratie in te zetten.

Amazon

Met Amazon hebben we inmiddels ook ervaring opgedaan. Voor Amazon maken we gebruik Channable voor het realiseren van de integratie. Vanuit Channable benutten we reeds bestaande tooling om snel en efficiënt tot het doel te komen. Er zijn wat beperkingen met het gebruik van Channable, maar ook dat kunnen wij oplossen!

Backmarket

Ook met Backmarket hebben we ervaring opgedaan. Voor de integratie met Backmarket, maken we gebruik van Channelengine. Ook hier benutten we reeds bestaande tooling om snel en efficiënt tot het gewenste doel te komen.

#builtSolutions

Gerelateerde projecten