PIM integratie oplossing beeldmerk ter illustratie
Macbook
#pimIntegration

Als een geoliede machine al je producten beheren ⚙️

Bied je veel producten aan in je webshop? Dan wil je die zo makkelijk mogelijk kunnen managen. We maken hiervoor gebruik van PIM “Product Information Management”. Met een PIM-systeem kun je binnen één plek al je productinformatie beheren.

Bied je veel producten aan in je webshop? Dan wil je die zo makkelijk mogelijk kunnen managen. We maken hiervoor gebruik van PIM “Product Information Management”. Met een PIM-systeem kun je binnen één plek al je productinformatie beheren. Denk hierbij aan productinformatie, afbeeldingen, kleuren, SKU’s en andere relevante informatie.

Ergonode als PIM-systeem

Ergonode is dé plek om al je productinformatie te managen. Je kunt gemakkelijk productinformatie over diverse kanalen aanpassen en doorvoeren. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit. Ergonode is een goede basis voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk PIM-systeem.

Maatwerk PIM-systeem

Behoefte aan meer functionaliteiten binnen een PIM-systeem? Dan bouwen de top tier engineers en mechanics van flooris B.V. een maatwerk PIM-systeem dat aan alle wensen voldoet.

#builtSolutions

Gerelateerde projecten