Oplossing

Webshop

Wil jij een webshop die altijd vooraan staat op de grid? Met de meeste power en functionaliteiten? Team flooris heeft jarenlange ervaring binnen de wereld van e-commerce. Voor elk webshop-idee hebben we wel een oplossing, zo hebben we expertise in PrestaShop en Shopware 6, maar bouwen we ook webshops op maat door middel van het CMS Statamic.

PrestaShop

Een van de bekendste open source e-commerce platformen op de markt is PrestaShop. Bij flooris ontwikkelen we modules op maat die jou veel vrijheid geven binnen dit platform. Hierdoor krijg je functionaliteiten binnen je webshop die aan al jouw wensen voldoen. De meeste webshops die wij hebben gebouwd draaien hierop.

Shopware

Het open source e-commerce platform Shopware maakt grote stappen en is op weg naar de poleposition onder de e-commerce platformen. Met Shopware versie 6 biedt het platform veel functionaliteiten die geen enkel ander platform biedt! De developers van Shopware werken op topsnelheid om nieuwe functionaliteiten en bugfixes door te voeren. Het wordt alleen maar beter en beter.

Een van de grote voordelen van Shopware 6 zijn de zogeheten “Shopping Experiences”, dit zijn eigenlijk CMS-pagina’s met een “Drag and drop” systeem. Door middel van dit systeem kun je makkelijk je pagina voorzien van content en is het dus mogelijk om zonder enige technische kennis een mooie content pagina neer te zetten.

Heb je meerdere webshops? Dan kun je via Shopware 6 alle webshops vanuit één plek beheren. Door de optie “multi-store” beheer je de content van al je webshops vanuit een controlepaneel. Dit maakt het gigantisch overzichtelijk!

Naast bovengenoemde voordelen is Shopware 6 ook een e-commerce platform dat erg SEO-vriendelijk is. Met friendly url’s, meta titels, meta beschrijvingen, een sitemap en Rich Snippets optimaliseer je de zoekresultaten van zoekmachines.

Klaar voor de start? Met Shopware geven we je een boost naar de winst door het ontwikkelen van op maat gemaakte thema’s en addons.